dimecres, 21 de gener del 2015

RUMS 4/15: De viatge!!

Hola!
Aquesta setmana tinc un tou de coses noves que ensenyar-vos! D'aquí 5 dies marxem a fer un viatge per sud-Amèrica i he estat cosint cosetes pràctiques per endur-me de viatge.

Primer us ensenyo la ronyonera de Diario de naii. Ja l'havia vist, però la setmana passada la vaig veure a una altre rumera i hem vaig decidir.. L'he fet una mica més gran i més ample. Per tancar he fet servir un "clik", que ho trobo més pràctic.



També he fet un parell de calces retro de Pandilleando, ha sigut molt divertides de fer, i així he fet servir aquesta goma de colors que tant m'agrada.


També he fet un porta-documents, en vagi veure diferents per Pinterest, però no hem convencien massa, molt grans i amb moltes complicacions, així que m'he fet una versió més senzilla però que m'hi cap tot: passaports, carnets de vacunes, bitllets... Sobretot i ,el més important, és que l'he fet amb cotó plastificat ja que anem amb època de pluges per l'Amazones i així els protegeixo de l'aigua. Al tindre poc cos la tela lhi he posat una capa de fliselina.



Per últim, us ensenyo un moneder  de boquilla fet amb ganxet, no n'havia fet mai cap i es ben senzill. No he posat forro, el punt és petit i ja queda prou bé, la pròxima posaré una boquilla rodona enlloc de quadrada.


I amb tot això a la motxilla ja estem a punt de volar!!

No crec que tingui temps per participar en més Rums fins que tornem així que ens veiem a les portes de l'estiu!!

Feliç RUMS



4 comentaris:

  1. Muy chulo, las braguitas nas tengo pendientes y tanto ver lo bien que os quedan ya no me puedo resistir.

    ResponElimina
  2. Com mola tot!! Que tingueu molt bon viatge!!! Ens veiem a la tornada!

    ResponElimina
  3. Vaya has estado en modo hormiguita! ;))
    Te han quedado muy bien!
    Biquiños!!!

    ResponElimina
  4. Cuanta cosa has hecho!!! Pedazo viaje! Vas a coger un verano bueno por alla! Que lo paseis bien!

    ResponElimina